Betingelser

Ved å handle hos oss, godtar du at vi bruker din informasjon til å levere deg varene du bestiller, og eventuelt også i forbindelse med kundeservice i fremtiden.

Garanti

Det er to (2) års garanti på alle produkter fra kjøpsdato, med mindre annet fremkommer. Denne garantien gjelder hos alle autoriserte forhandlere rundt om i verden. Denne garantien dekker fabrikasjonsfeil eller mangler, men dekker ikke normal slitasje av produktet. 

Swarovski vil reparere eller erstatte, i samsvar med bestemmelsene i denne garantipolicyen, ethvert Swarovski -merket produkt i løpet av garantien, hvis det er fastslått at produktet har et materiale eller en produksjonsfeil. Garantien dekker produksjons- og materialdefekter for Swarovski i en periode på ett (1) år fra kjøpsdatoen for smykker og tilbehør. Swarovski vil ikke reparere eller erstatte varer som etter selskapets mening har vært utsatt for en ulykke, normal slitasje, misbruk, modifisering, reparasjonsforsøk, uaktsomhet eller misbruk. 

Ansvar

Vi er ikke ansvarlige for pakker som forsvinner under transport eller sendes til feil sted dersom du som kunde har registrert feil adresse eller gjort andre feil som fører til at pakken ikke kommer fram.

Kunder er selv ansvarlige for å velge riktig produkt, og vi er ikke ansvarlige for feilbestillinger der kunde ønsket seg et annet produkt enn det som ble bestilt. Vær derfor nøye med å se over både hvilket produkt du bestiller, og antallet av produktet når du bestiller.

Vi er ikke ansvarlige for produkter som blir ødelagt under transport, med mindre det kan bevises at vi har gjort en dårlig jobb med pakking av produktet, og at det er dette som forårsaket ødeleggelsen.

Vi kan erstatte ødelagte produkter dersom de kommer med fabrikkfeil eller har gått ut på dato innen pakken leveres, og tar ellers ansvar for de feil som måtte komme fra vår side. Dersom du mener du har krav på erstatning/refusjon, må du selv ta kontakt med oss og beskrive problemet, hvorpå vi vurderer saken og eventuelt etterkommer kravet dersom feilen ligger hos oss.

Kunderservice operer på en basis av gjensidig respekt og anstendighet. Kunder bør kunne oppføre seg, og hets eller inadekvat oppførsel vil ikke bli tolerert. Vi forbeholder oss retten til å nekte å handle med kunder som ikke oppfører seg ordentlig! Svindel og tyveri, samt identitetstyveri og trusler vil bli anmeldt til Politiet.

Vi kan ikke garantere for leveringstid på alle ordre, eller at alle ordre kommer fram komplette i en forsendelse. Dersom en ordre mangler én eller fler varer, kan vi holde igjen ordren frem til vi får de(n) inn. Vi kan også sende en ufullstendig ordre og ettersende de utestående produktene så snart de kommer fra leverandør. Dette er noe vi som regel tar opp med kunden, og tar den mest hensiktsmessige beslutningen.

Vi har et meget stort varesortiment. Noen ganger skjer det at vi ikke greier å oppdatere varesortimentet før varer er utgått eller utsolgt. Vi forbeholder oss da retten til å kansellere hele eller deler av ordren.  Vi annulerer også reservasjonen som er gjort i kundens kort slik at kunden ikke får noen ekstra belastning.

Velkommen til en hyggelig handel hos os

Have fun with the real money games free.